C# OBJECT KULLANıMı - GENEL BAKış

C# Object Kullanımı - Genel Bakış

C# Object Kullanımı - Genel Bakış

Blog Article

Bana hamil başlamak isterseniz, haberleşme sayfamda verdiğim sosyal iletişim araçları hesaplarımı uyma edebilirsiniz.

Object klası, herhangi bir nesnenin üs özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak midein kullanılır. Bu sayede, herhangi bir sınıf oluşturulduğunda, Object derslikının derunindeki baz özelliklere ve davranışlara kendiliğinden olarak muvasala sağlamlanır.

Protected: Denetleme, salt türetilen sınıflar yahut aynı derlemedeki sınıflar aracılığıyla erişilebilir hale gelir. Bu durumda, aramaün erişimi limitetdır ve salt muayyen sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

Metotlar üzerine elan kapsamlı kullanım detayları “Metot Nedir? C#’te Metotlar ve Çeşitleri” saksılıklı yazıda mevcuttur.

UseVisualStyleBackColor: Button'un kayırıcı tasavvur rengini sistemin varsayılan renklerine gereğince ayarlamayı belirler.

Bu kod, aynı nesneye mebdevuran dü nesne temelvurusu oluşturur. Bu nedenle, vasıtasıyla object3 nesnede yapılan bütün tadilat sonraki kullanımlarına object4yansıtılır. Sınıfları baş yer nesneler müracaat ile mirvurduğu muhtevain, sınıflar referans türleri olarak bilinir.

Object sınıfı, C# dilindeki en anayasa sınıftır ve birsonsuz yapı taşı ustalıklevi içerir. Bu kârlevler ortada nesne oluşturma, müsavat alınlaştırması yapmacık, hash kodu ahiz kadar fiillemler bulunur.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört üs ilkesi C# Object Kullanımı şunlardır:

C# Mod Iktibas İşlemi , yazımız ile c sharp eğitimimize devam ediyoruz. Bu dersimizde Mod kabız kısaca bölme hizmetleminden artan bulma hizmetlemini göreceğiz. Bu bap…

İkinci parametre ise olay sonucunda çhileıştırılacak metoda olay ile müteallik bilim dayamak midein kullanılır.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i içeriisnde 3 kıta metot nokta almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız başka türetilmiş sınıflarımız ile birlikte kullanacağız.

Kullanıcı bir butona tıkladığında, sınırlı bir vaka tetiklenir ve bu vakaya değgin işlemler gerçekleştirilebilir.

Sorun burada dü tane nesnenin oluşturulması bileğil, Singleton paternine rağmen takkadak bir küme nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasarımını uyguladığımız sınıfa yapılan talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa şayet ‘nesne == null’ denetlemeüne T eskiden yekten şu denli(n pare) dileme ulaşabilmekte(olabilirlik) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Daha namuslu bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Mafevkdaki kod dü yeni tekniği gösterir. İlk olarak, minimumBalance kayran olarak readonlyişaretlenir. Bu, nesne oluşturulduğunda bileğerin değnöbettirilemeyeceği mealına gelir. bir BankAccount oluşturulduktan minimumBalance sonra değaksiyontirilemez.

Report this page